City Spa Eindhoven

Privé sauna, hot tub, jacuzzi, lounge & meer

4.7

Ontdek meer over ons

City Spa blog

Veelgestelde vragen

Mag ik alleen komen?

Onze ruimtes zijn gebaseerd op 2 of meer personen. Je mag ook alleen genieten van de sauna en overige faciliteiten echter betaal je de ruimte voor 2 personen. Je kunt al een spa ruimte reserveren vanaf €100,-

Wat als ik te laat zal zijn voor mijn reservering?

Bij te laat arriveren gaat dit helaas van je eigen tijd af. Tussen elke gasten is er de tijd nodig om de ruimtes schoon te maken en voor te bereiden voor de volgende gasten. Deze tijd hebben wij hard nodig om de ruimtes goed en hygiënisch op te leveren.

Wat zijn de openingstijden?

Onze privé sauna is van maandag tot zondag geopend van 10.00u tot 00.00u.

Mogen kinderen ook mee?

Ja, dit mag zeker! Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, kinderen vanaf 13 jaar €25 p.p.

Wat kost een sauna bezoek?

Onze privé ruimtes zijn te huur voor 2 uur, 2,5 uur en 3 uur en vanaf €100. Je kunt gebruik maken van onze last-minute deal waarbij je €15,- bespaart als je op dezelfde dag nog een reservering maakt.

De ruimtes zijn voor meerdere personen te huren. Je kunt eenvoudig tijdens het online boeken aangeven met hoeveel personen je langs komt. Je kunt reserveren tot maximaal 4 personen.

Je kan de giftcard handig verzilveren tijdens het online boekingssysteem. Bij de laatste stap kan je de giftcard code invoeren en de korting ontvangen. Neem jouw geldige City Spa giftcard mee naar onze locatie zodat we de giftcard kunnen innemen. Indien je dit niet bij je hebt dient het overige deel van de boeking ter plekken betaald te worden.

Indien onze agenda het toelaat dat het saunabezoek verlengd kan worden is dit zeker mogelijk. Bespreek dit tijdig met onze gastvrouw op locatie zodat we dit kunnen vastleggen. Elke 30 minuten verlenging kost dit €25,-

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen. Wij hebben in elke ruimte een minibar en een menukaart voorzien zodat je dorst gelest en honger gestild kan worden.

In alle privé ruimtes is er de mogelijkheid om eten of te drinken te bestellen. Elke ruimte beschikt over een mini bar met diverse gekoelde dranken en lekkernijen. Tevens is er een menukaart aanwezig zodat je bestellingen kan plaatsen.

Mag ik in de ruimte roken?

Het is niet toegestaan om in de ruimtes te roken. Ook waterpijp bieden wij niet aan en mag ook niet zelf meegenomen worden. Je kunt er zelf voor kiezen om tijdens het verblijf de ruimte te verlaten om tussendoor buiten het pand te roken.

City Spa is gelegen in Eindhoven aan de rand van het Winkel centrum Woensel.

Winkelcentrum Woensel 81A
5683AD Eindhoven

Recht voor de ingang van City Spa en achter het gebouw zijn verschillende parkeermogelijkheden. Je kan hier gratis parkeren en hoeft geen parkeerschijf te plaatsen.

Ja die zijn inbegrepen. Je gehele verblijf is inclusief handdoeken, badjassen, douche- en badproducten.

Je kan online makkelijk reserveren en direct zien of er nog plekken zijn op de gewenste dag en tijd. Bekijk hier voor meer info: Online Reserveren

Gezien je de privé sauna volledig privé afhuurt ben je vrij om te dragen waar jij je prettig bij voelt. Dit is geen enkel probleem.

Mijn vraag staat er niet bij?

Heb je nog een vraag bel of mail gerust wij helpen je graag! Je kan via het contactformulier op de website makkelijk een bericht naar ons toesturen.

Samen genieten

Privé spa's in Eindhoven

Ontdek de meest comfortabele en luxe wellness nabij het centrum van Eindhoven. Bovendien kun je bij ons een dagje spa combineren met gezellig shoppen. Uiteraard kun je je heerlijke middag ook afsluiten door samen een hapje te eten in één van de nabij gelegen restaurants.

Treat yourself with five star wellness

Privacy

Kom tot rust met 100% privacy.

Hygiëne

Altijd netjes schoongemaakt.

All-in-one

Geniet van al onze faciliteiten.

Scandi Style

De Scandi privé sauna is de perfecte ruimte om samen ongestoord te kunnen ontspannen. In de kamer staat een luxe hottub / whirlpool met krachtige massage jets en bubbels, een Finse sauna om al je spieren te laten ontspannen en een luxe twee persoons regendouche met zeezout scrub inclusief stortemmer. In dezelfde ruimte is ook een smart tv om van je favoriete muziek, films en/of series te kunnen genieten. Tevens is er een heerlijke lounge area aanwezig.

Lees verder

Italian Style

Deze ruimte is voorzien van alle mogelijke luxe die je mag verwachten bij het woord Italian style. Dit is wellness in de meest ruime zin van het woord. Geniet van de jetstream spa met heerlijke massagefunctie, de riante stoomdouche met aroma’s en kleur effecten. Kom tot rust in de Finse sauna of kijk vanuit de lounge naar jouw favoriete serie. Voor iemand die houdt van luxueus genieten, is de Italian ruimte de perfecte keus.

Lees verder

City Spa Eindhoven

Het ultieme vakantiegevoel

€15,- Last-Minute Deal

Maak een boeking voor de komende 24 uur en bespaar €15,-

Open chat
1
Scan de code
Welkom op de chat van City Spa Eindhoven! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Kom in contact over de beschikbaarheid van onze spa's of voor unieke aanvragen.

Stel ook gerust elke vraag die je hebt!