a
  /  Relax   /  High Class en weldadig

Cityspa-Eindhoven.nl

sauna

High Class en weldadig

De sauna ruimtes van City Spa zijn uniek. Ze verschillen in temperatuur, in sfeer én natuurlijk in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Maar ze bieden allemaal een wereld van ontspanning. Laat je verrassen door onze unieke sauna’s en heilzame wellness.
  • Hoe lang blijf je in de sauna?

Je bepaalt zelf hoe lang je in de sauna blijft. De aanbevolen tijd vertoeven in de sauna is 10-15 minuten. Over het algemeen raden we aan om maximaal 15 minuten in de sauna te blijven, om vervolgens af te koelen. Daarna ben je uiteraard vrij om nogmaals de sauna in te duiken. Het belangrijkste is dat je altijd naar je eigen lichaam luistert. Ervaar je de sauna als te warm of voel je je licht in je hoofd? Loop dan rustig weer naar buiten, ook als je pas net in de sauna bent. Neem na elke saunagang de tijd om af te koelen.

  • Hoeveel graden is de sauna?

Hoeveel graden het is in de sauna? Dat is voor elke sauna verschillend. De Finse sauna heeft een temperatuur van 90° Celsius. In de Infraroodsauna ligt de temperatuur een stuk lager; hier is het tussen de 60 en 65° Celsius. Door de relatief droge lucht is de warmte goed te verdragen en blijven veel mensen hier vaak wat langer zitten. In onze stoomcabine is het ‘slechts’ 50° Celsius, al zul je deze sauna door de maximale luchtvochtigheid wel als behoorlijk warm ervaren.

Ontdek en beleef City Spa Eindhoven, even heerlijk ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, privé genieten van je eigen saunaruimte met alle voorzieningen die je je maar kan wensen. Een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

Language »
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij City Spa, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?😊