a
  /  sauna   /  Een privé sauna of publieke sauna bezoeken

Cityspa-Eindhoven.nl

Prive sauna

Een privé sauna of publieke sauna bezoeken

De ene persoon vind het prettig om naar een publieke sauna te gaan, terwijl de ander liever een privé sauna bezoekt. Maar wat is een privé sauna? En wat zijn de voor- en nadelen van een privé sauna ten opzichte van een publieke sauna?

#1 Naakt in het bijzijn van anderen

Er zijn erg veel mensen die het naakt zijn in het bijzijn van andere mensen als onprettig ervaren. Hierdoor krijgen er velen juist spanning om tussen de vreemde mensen naakt rond te lopen. Hoewel je tijdens een bezoek aan een reguliere sauna regelmatig een badjas of handdoek draagt, kan dit toch zeer onwennig zijn. Het grote voordeel van de privé sauna is privacy. Omdat jij en je gezelschap de gehele saunaruimte tot je beschikking hebt, loop je geen vreemden of bekenden tegen het lijf. En dat is wel zo prettig.

#2 Geen drukte en wachttijden

In een publieke sauna krijg je meestal voor een dag of dagdeel, onbeperkt toegang tot de aanwezige faciliteiten. Hoewel er meestal meerdere sauna’s aanwezig zijn, kan het er behoorlijk druk zijn. Zo komt het regelmatig voor dat je moet wachten om een bepaalde faciliteit te kunnen gebruiken. Je kan je afvragen of je wel echt aan volledige ontspanning toekomt met al die vreemde mensen om je heen.
Bij een privé sauna kun je ongestoord en in alle rust van de aanwezige faciliteiten gebruik maken. Je hoeft dus op geen enkele manier rekening te houden met andere bezoekers.

#3 Eten en drinken

Wil je een aantal uur samen ontspannen? Dan is het prettig als je tijdens je saunabezoek ook iets kunt eten of drinken. In een publieke sauna heb je meestal in het restaurant een helebol keuze wat te nemen. Dit is bij veel privé sauna’s helaas niet het geval. Daar waar dit wel wordt aangeboden, is de kaart meestal vrij beperkt. Bij City Spa Eindhoven kun je echter wel genieten van lekkere hapjes. Van een luxe belegd broodje tot een lekkere pizzapunt, gezonde snacks behoren ook tot de mogelijkheden..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Language »
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij City Spa, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?😊