Vraag & antwoord

Mag ik alleen komen?

Onze ruimtes zijn gebaseerd op 2 of meer personen. Je mag ook alleen genieten van de sauna en overige faciliteiten echter betaal je de ruimte voor 2 personen.

2 uur kost 125 euro
2,5 uur kost 145 euro
3 uur kost 160 euro

Wat kost een saunabezoek?

Onze privé ruimtes zijn te huur voor 2 uur, 2,5 uur en 3 uur, start je saunabezoek tijdens onze daluren ontvang je 25 euro korting op het reguliere tarief.

DALUREN: Starttijd saunabezoek 10:00u t/m 12:00u 

2 uur: 100 euro
2,5 uur: 125 euro
3,0 uur: 135 euro

REGULIER: Vanaf 12:00u tot sluitingstijd

2 uur: 125 euro
2,5 uur: 145 euro
3,0 uur: 160 euro

Wat zijn de openingstijden?

Onze privé sauna is van maandag tot donderdag geopend van 10.00u tot 24.00u.
Op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 01.00u.

Mogen kinderen ook komen?

Ja, dit mag. Ouders dragen de volledige verantwoordelijkheid hiervoor.
Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.
Kinderen vanaf 11 jaar €25.

Wat als ik te laat zal zijn voor mijn reservering?

Bij te laat arriveren gaat dit helaas van je eigen tijd af. Tussen elke gasten is er de tijd nodig om de ruimtes schoon te maken en voor te bereiden voor de volgende gasten. Deze tijd hebben wij hard nodig om de ruimtes goed en hygiënisch op te leveren.

Ik wil met een groep komen, waar kan ik reserveren?

De ruimtes zijn voor meerdere personen te huren. Dit is echter maatwerk, de prijs hangt af van een aantal factoren. Je kan het beste even contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken of het mogelijk is.

Ik heb een giftcard gekregen, waar kan ik reserveren?

Je kan de giftcard handig verzilveren tijdens het online boekingssysteem. Bij de laatste stap kan je de giftcard code invoeren en de korting ontvangen. Neem jouw geldige City Spa giftcard mee naar onze locatie zodat we de giftcard kunnen innemen. Indien je dit niet bij je hebt dient het overige deel van de boeking ter plekken betaald te worden.

Ik wil langer blijven, kan dat?

Indien onze agenda het toelaat dat het saunabezoek verlengd kan worden is dit zeker mogelijk. Bespreek dit tijdig met onze gastvrouw op locatie zodat we dit kunnen vastleggen. Elke 30 minuten verlenging kost dit €25,-

Mag ik eigen eten & drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen consumptie te nuttigen. Wij hebben in elke ruimte een minibar en een menukaart voorzien zodat je dorst gelest en honger gestild kan worden.

Kan er iets gegeten of gedronken worden tijdens mijn verblijf?

In alle privé ruimtes is er de mogelijkheid om eten of te drinken te bestellen. Elke ruimte beschikt over een mini bar met diverse gekoelde dranken en lekkernijen. Tevens is er een menukaart aanwezig zodat je bestellingen kan plaatsen.

Mag ik in de ruimte roken?

Het is niet toegestaan om in de ruimtes te roken. Ook waterpijp bieden wij niet aan en mag ook niet zelf meegenomen worden. Je kunt er zelf voor kiezen om tijdens het verblijf de ruimte te verlaten om tussendoor buiten het pand te roken.

Waar zit jullie vestiging?

City Spa is gelegen in Eindhoven aan de rand van het Winkel centrum Woensel.

Winkelcentrum Woensel 81A
5683AD Eindhoven

Waar kan ik parkeren?

Recht voor de ingang van City Spa en achter het gebouw zijn verschillende parkeermogelijkheden. Je kan hier gratis parkeren en hoeft geen parkeerschijf te plaatsen.

Zijn badjassen en handdoeken mee inbegrepen?

Ja die zijn inbegrepen. Je gehele verblijf is inclusief handdoeken, badjassen, douche- en badproducten.

Waar kan ik zien of er nog plaats is?

Je kan online makkelijk reserveren en direct zien of er nog plekken zijn op de gewenste dag en tijd. Bekijk hier voor meer info: Online Reserveren

Mogen we met badkleding in de sauna?

Gezien je de privé sauna volledig privé afhuurt ben je vrij om te dragen waar jij je prettig bij voelt. Dit is geen enkel probleem.

Mijn vraag staat er niet bij?

Heb je nog een vraag bel of mail gerust wij helpen je graag! Je kan via het contactformulier op de website makkelijk een bericht naar ons toesturen.

Genieten van rust en privacy in je eigen privé sauna

Je eigen privé sauna

City Spa in Eindhoven is ongedwongen relaxen voor twee! Samen met je partner, een vriend of vriendin intens genieten van de rust en gegarandeerde privacy van onze privé sauna.
Language »
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij City Spa, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?😊