a
  /  Relax   /  Voordelen van een privé sauna

Cityspa-Eindhoven.nl

a

Voordelen van een privé sauna

10 voordelen van een privé sauna en wellness

Ook in Nederland begint het concept van privé sauna’s steeds meer aan populariteit te winnen. En dat is niet vreemd want de voordelen spreken zich duidelijk uit voor een bezoekje aan een privé wellness. Het privé sauna voordeel dat je meteen meekrijgt bij bijvoorbeeld City Spa is dat je zelf bepaald wanneer je 2 uur of 2,5 uur of gaat genieten van een onvergetelijke wellness ervaring. Je kunt privé gebruik maken van alle faciliteiten, van een Finse sauna, hot tub, infrarood sauna, jacuzzi, stoomcabine tot een lounge gedeelte waar vandaan je ongestoord kunt genieten tijdens het kijken van je favoriete Netflix serie. Ongestoord want het is van het begin tot het eind helemaal privé, er is niemand anders aanwezig in de gehele ruimte.

Een privé sauna is relax, het is rustig je hebt de ruimte voor jezelf en je kunt dus optimaal genieten. Een privé sauna brengt een heleboel voordelen met zich mee ten opzichte van een openbare sauna. Wij zetten de voornaamste 10 voordelen op een rij.

“Geniet van saunafaciliteiten, volledig privé samen met uw partner.”

Voordelen privé sauna

#1 Meest complete wellness ervaring

City Spa heeft naast de Finse sauna ook een infrarood sauna, luxe jacuzzi, stoombad, douches en een lounge gedeelte waar je volledig privé van kunt genieten.

#2 Boost voor je weerstand

Wist je dat de (privé) sauna de perfecte plek is om je weerstand op te krikken? Door regelmatig de sauna in te duiken, wordt je minder gevoelig voor temperatuurverschillen.

#3 Volledig Privé

Je bepaalt zelf met wie je gaat genieten, gezellig met je partner of met een vriend(in). Dit is het grootste voordeel van een privé sauna, de garantie dat je privacy ook daadwerkelijk gegarandeerd is.

#4 Een dagje uit

Een bezoek aan City Spa is goed te combineren met een dagje uit. City Spa Eindhoven ligt op enkele minuten afstand van het bruisende winkelcentrum Woensel. Hier vindt je winkels zoals Rituals, H&M, Nike Outlet, Dok 7 en veel andere leuke kleding zaakjes. Ideaal om een dagje shoppen af te sluiten met een heerlijke ontspanning.

#5 Rust en geen drukte

In onze privé sauna vind je absoluut ook echt rust en ontspanning, je bepaalt zelf hoe je de wellness bezoek invult.

#6 Geen wachttijden en rijen

Boek jij de sauna in het weekend? Ook dan heb je niet te maken met wachttijden. Daar waar openbare sauna’s vaak overbevolkt zijn en je moet wachten om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten.

#7 Je kunt gewoon een badpak dragen

Je kiest zelf of je in badkleding de sauna in gaat of toch niet… Niemand die je dwingt om naakt van de sauna gebruik te maken.

#8 Ruime keuze aan lekkernijen en drankjes

We bieden je een ruime menukaart waar allerlei lekkernijen op staan. Van healthy snacks & smoothies tot een kaasplankje.

#9 Hygiëne

Wij garanderen je een maximale hygiëne. Daarom verwachten wij ook dat onze gasten zich aan de huisregels houden om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

#10 Diverse arrangementen

Valt er iets te vieren? dan kunnen we de wellness ruimte voor je versieren, vraag gerust wat doe mogelijkheden zijn. City Spa is erg flexibel en zal er alles aan doen om je een onvergetelijk wellness moment te bezorgen.

Language »
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij City Spa, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?😊