/  sauna   /  Privésauna Eindhoven: Geniet van Hottub’s, Sauna’s, Relaxstoelen en meer!

Cityspa-Eindhoven.nl

Privésauna Eindhoven: Geniet van Hottub’s, Sauna’s, Relaxstoelen en meer!

Sauna CitySpa Eindhoven: Geniet van Hottubs, Saunas, Relaxstoelen en meer!

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen in Eindhoven, dan is Sauna CitySpa de perfecte plek voor jou! Onze spa biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder hottubs, saunas, relaxstoelen en douchegedeeltes, allemaal ontworpen om jouw welzijn en ontspanning te bevorderen.

Een van de meest populaire faciliteiten in onze spa zijn onze hottubs. Onze hottubs zijn perfect om te ontspannen en te genieten van het warme water waar je lijf en geest van tot rust komt. Of je nu alleen komt of met vrienden of familie, onze hottubs bieden de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Daarnaast hebben we ook verschillende soorten saunas, elk ontworpen om jouw lichaam te reinigen en te ontgiften. Onze saunas zijn van traditionele Finse saunas tot zout saunas en bieden elk hun eigen unieke voordelen voor jouw lichaam en geest. Onze saunas zijn ook uitgerust met verfrissende douches, zodat je tussen de saunasessies door even kunt afkoelen.

In onze spa kun je ook genieten van onze relaxstoelen. Deze stoelen zijn perfect om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen na een intensieve sessie in de sauna of hottub. Neem even de tijd voor jezelf en geniet van de rust en stilte in onze spa.

Tot slot biedt onze spa ook douchegedeeltes, waar je jezelf kunt opfrissen voordat je weer naar huis gaat. Onze douchegedeeltes zijn uitgerust met luxe douches en alle benodigde voorzieningen om jezelf weer helemaal fris en schoon te voelen.

Bij Sauna CitySpa in Eindhoven staan we garant voor jouw ontspanning en welzijn. Onze faciliteiten zijn ontworpen om jouw lichaam en geest te bevorderen en te verjongen. Of je nu alleen komt of met vrienden of familie, bij ons ben je altijd welkom. Boek vandaag nog jouw afspraak en ontdek de voordelen van onze spa!

Language »
Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Scan de code
Welkom bij City Spa, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?😊